Weinig tijd? Laat linkbuilding uitbesteden

linkbuilding uitbesteden

Ben je altijd druk bezig met je onderneming en heb je eigenlijk te weinig tijd om alle zaken te regelen dan is dit begrijpelijk. Je bent naar alle waarschijnlijkheid dan ook niet bezig met de online marketing van je bedrijf. Hierdoor is het bijvoorbeeld lastig om je bedrijf goed vindbaar te maken in een zoekmachine zoals Google. Wanneer jij de vindbaarheid van je website wilt verbeteren met bijvoorbeeld linkbuilding kost is veel tijd die je niet hebt. Daarom kan je ervoor kiezen voor linkbuilding uitbesteden. Hiermee wordt je last ontnomen en heb je meer tijd voor andere zaken terwijl je linkbuilding in goede handen ligt. 

linkbuilding uitbesteden

Waarom uitbesteden?

Je vraagt je vast af waarom je zou kiezen voor linkbuilding uitbesteden en dit is een logische vraag. Veel mensen denken dat linkbuilding niet moeilijk is en weinig tijd kost. Dit is in tegendeel wel zo, er zijn namelijk echt wel wat moeilijke aspecten wil je linkbuilding goed laten werken. Daarom doen in de meeste gevallen online marketingbureaus deze taken van bedrijven overnemen. Dit is niet alleen omdat er echt goed moet gekeken worden wat er precies gedaan moet worden, maar het is ook tijdrovend. Veel bedrijven willen daarom wel goede linkbuilding, maar hebben hier simpelweg geen tijd voor. Dit zijn eigenlijk de twee hoofdredenen die mensen hebben wanneer ze het uitbesteden. Maar vooral op het gebied wat er allemaal gedaan moet worden wordt er veel onderschat.

Wat is linkbuilding?

Het is goed om te weten wat linkbuilding allemaal inhoud wanneer je dit wilt gaan gebruiken. Het is namelijk fijn om goed geïnformeerd te zijn wat een bedrijf allemaal doet wanneer je kiest voor linkbuilding uitbesteden. Simpel gezegd is linkbuilding het maken van links die op externe websites worden geplaatst en vervolgens naar jouw website worden geleid. Deze links zijn worden waarop je kunt klikken en deze worden zijn zoektermen. Wanneer deze termen door Google als relevant worden gezien worden ze hoger in Google geplaatst. Hierdoor kan je door verschillende zoektermen beter zichtbaar worden. Zo heb je een klein beetje een idee wat linkbuilding precies is en wat ervoor gedaan moet worden.

Meer autoriteit

Als je bezig bent met linkbuilding dan is je bedoeling om beter zichtbaar te worden in zoekmachines. Maar wanneer dit goed uitpakt kan je door een zoekmachine zoals Google meer autoriteit krijgen tegenover concurrentie. Dit geeft aan hoe belangrijk en betrouwbaar je in Googles ogen bent. Dit heeft in de meeste gevallen alleen maar een positieve impact en daarom is het goed als je kiest voor linkbuilding uitbesteden.

Penalty´s

Waar jij je rekening mee moet houden wanneer je zelf bezig gaat zijn met linkbuilding is dat je best wel makkelijk penalty’s kan krijgen van Google wanneer je zaken niet via de regels doet. Deze boetes houden in dat je bijvoorbeeld een paar plekken wordt gestraft in de zoekmachine wanneer Google een vermoeden heeft van als er iets niet klopt. Wanneer je linkbuilding uitbesteden kiest, zorgt bijvoorbeeld een marketingbureau ervoor dat dit niet gebeurd.

Geef een antwoord