Wat is OPmanager?

OPmanager

OPmanager is een oplossing voor netwerkbewaking met geavanceerde functies voor foutrapportage en prestatiebeheer. Geschikt voor kritieke IT-componenten, zoals routers, WAN-verbindingen, switches, firewall, VoIP-telefoonlijnen, fysieke servers, virtuele servers, domeincontrollers en andere apparaten en IT-apparatuur. Deze netwerkmonitoring software heeft een gebruiksvriendelijke interface die het eenvoudig maakt om het in productie te nemen en zorgt er ook voor dat het monitoringbeleid van een organisatie snel kan worden toegepast op alle apparaten die IT op het netwerk heeft aangesloten. Voor een ideale installatie combineer je deze tool met Application Manager en vele andere add-ons zoals AlarmsONE. Samen monitor je het volledige OSIModel.

OPmanager

Voorbeelden

Deze tool kan je de connectiviteit van een grote verscheidenheid aan apparaten en toepassingen beheren en bewaken. 

Hieronder zie je enkele specifieke voorbeelden:

  • Bruggen, sluizen en tunnels
  • IP-camera’s
  • Smartbuilding features
  • Laadstations of andere sensoren

Deze tool is perfect voor het bewaken van alle netwerkverbindingen, apparaten en meer. Ook wordt het vaak gebruikt om het hele netwerk en alles erop te monitoren, zoals routers, switches, firewalls, wifi-toegangspunten en servers. Je kunt allemaal zo gek bedenken als je wilt of je kunt het monitoren met OPmanager. Heeft het een netwerkverbinding? Dan kun je het monitoren!

Extra informatie

Monitor serverprestaties en beschikbaarheid, analyseer dataverkeer en beheer configuraties voor routers, switches, firewalls, WAN-verbindingen en draadloze toegangspunten. Controleer meer dan 100 verschillende soorten prestatiestatistieken door VMware API’s en WMI’s af te stemmen. Monitor nodige Microsoftservices of programma’s, zoals Exchange Audit, Active Directory Audit, MS SQL Audit en meer. Doe dit allemaal met OPmanager.

Geef een antwoord