do. jun 20th, 2024

Misschien ben je gaan kopen zonder kijken en wil je nu zo snel mogelijk in je nieuwe woning trekken. Dan is nu het moment om een goede planning voor je verhuizing te maken. Zo moet je er bijvoorbeeld voor zorgen dat jouw inboedel veilig van je oude naar je nieuwe plek gaat. Niet alleen breekbare spullen zijn kwetsbaar. Er kunnen allerlei soorten schades ontstaan als je even niet oplet. Met de volgende tips kan je dat gemakkelijk in de hand houden.

Verhuis kwetsbare spullen zelf

Het is natuurlijk altijd slim om een verhuisservice in te schakelen. Daar hebben ze de nodige ervaring met het verplaatsen van de spullen. Het is alleen wel zo dat sommige spullen die kwetsbaar zijn, of die veel waarde voor je vertegenwoordigen misschien beter in eigen hand gehouden kunnen worden. Het is dan dus een slimme zet om die gewoon zelf te verhuizen. Zo weet je zeker dat ze goed op de plaats van bestemming aankomen. Gebruik natuurlijk wel hulpmiddelen zoals folie of dekens om ze te beschermen.

kopen zonder te kijken

Prop het niet vol

Ga je spullen in verhuisdozen vervoeren? Houd dan een bepaalde grens aan waar het gaat om wat er mee kan in een doos. Je wilt natuurlijk alles zo snel mogelijk naar de nieuwe woning brengen. Een propvolle verhuisdoos betekent echter vragen om problemen. Al de spulletjes die je erin stopt zullen dan elkaar beschadigen. Dat werkt dus eigenlijk alleen maar averechts. Beter is het om alles gewoon netjes te verdelen over meer dozen. Dit zal uiteindelijk alleen maar beter uitpakken als je alles uit de dozen haalt.

Haal er direct een specialist bij

Het is slim om er vanaf het eerste moment een specialist bij te halen. Veilig zorgen dat je inboedel bij je nieuwe woning aankomt draait namelijk om veel meer dan het vervoer alleen. Het draait om het indelen, inpakken, plannen, en uitladen. Al die zaken kan je met een kenner bespreken. Zo ben je er dus ook echt zeker van dat alles gewoon op orde zal zijn. Het is de kosten van het inhuren waard om het zo aan te pakken.

Door Redactie