ma. jul 22nd, 2024

Als je jarig bent, wil je natuurlijk wel een gezellige sfeer hebben. Een gezellige sfeer kan ontstaan door het aanschaffen van een party tent. Een party tent maakt het allemaal wat knusser en makkelijker om te praten dan in de open buitenlucht. Een evenement zoals je verjaardag kan soms tot best laat doorgaan in de nacht en door middel van een tenten verhuur kun je de warmte dus bij elkaar houden. Niet iedereen heeft het dan koud en dat zorgt ervoor dat het toch leuk blijft. Kijk maar is rond om je heen, met carnaval zal je er echt over struikelen hoeveel tenten er staan. 

tenten verhuur

Waarom een tent huren?

Een tent kopen is niet goedkoop en in verhouding is een tenten verhuur een stuk voordeliger dan om in een keer aan te schaffen. Denk zo, 1 keer per jaar ga je hem waarschijnlijk gebruiken met verjaardagen en de rest van het jaar ligt hij dan in de weg. Zo’n tent neem namelijk veel ruimte in beslag die je had kunnen voorkomen om andere spullen in op te bergen. De verhuurde Tenten verhuur worden ook voorzien van het op en afzetten van de tent.

Soorten tenten die je kunt huren

Op het gebied van tenten verhuur zijn er enorm veel tenten en soorten. De zoals hierboven genoemde Pagodetenten (party tenten) worden dus verhuurd in de afmetingen van 4 meter bij 4 verhuurd in transparante kleur en normale kleur en van 4 meter bij 5 meter. Pagodetenten zijn de iets kleinere variant van de ouderwetse aluminium party tenten die je vast ook wel kent. Aluminium tenten kun je huren in de maten 8 bij 3 meter, 8 bij 6 meter, 8 bij 9 meter, 8 bij 12 meter en tot slot 8 bij 15 meter. Voor wat luxere tenten zijn er ook stertenten verhuurbaar voor bijvoorbeeld een buiten bruiloft. Een stertent word ook voorzien van nokverlichting waardoor er een zeer sfeervolle sfeer ontstaat.

Door Redactie